Je hebt straf verdiend en zal daarom vandaag de hele dag mijn gevange en daarom ook mijn slavin zijn. Je hebt een zware straf verdiend en daarom zal je vandaag van ochtend tot avond vast moeten zitten. Je mag deze kamer niet verlaten en zal continu vastzitten. Het ene moment breng je door in je cel, ben je daar niet dan zorg ik ervoor dat je nooit zomaar weg kan door handen en benen onbeweegbaar te maken.

Om 08.30 begint je straf en maak ik je daarvoor wakker. Ik beveel je om tegen de muur aan te gaan staan met handen in je nek en ellebogen zover mogelijk naar achter. Je borsten moet je zover mogelijk naar voren steken. Je benen een eindje uit elkaar zetten. Hoe sneller je mijn opdracht opvolgt hoe minder klappen ik je zal geven. Je krijgt gelijk een masker op, deze moet je sowieso een heel uur ophouden. Pas om 09.30 mag deze weer af. Daarna gaat je masker om halve uur weer een half uur op.

Ik sla je een aantal keer in je gezicht (nouja op het masker), doe je borsten pijn en sla je schaamstreek en benen. Elke slag die ik maak moet jij volgen met het aantal en dankjewel meester. Dus 1, dankjewel meester… 2, dankjewel meester en zo een tijdje door.

Nadat ik je geslagen heb ga ik controleren of je hier geil van bent geworden. Ik wil geen nattigheid kunnen voelen. Tref ik dit wel aan in je kutje, dan moet je over een tafeltje gaan liggen voor wat kaarsvet en ijsklontjes.

Ik bind je handen en benen dan wel vast aan de tafelpoten zodat je niet kan bewegen.

Ik maak je weer los van het tafeltje, maar zet je nu tegen de muur en dwing je om zoveel mogelijk vingers in je kutje te steken en zo diep mogelijk te komen met die vingers. Tegelijkertijd moet je zoenen totdat ik het genoeg vind. Je handen en benen gaan dan vast en elkaar en ik zet je in de cel. Om 9:30 mag je weer uit de cel om te ontbijten. Het ontbijt moet je wel even verdienen door mijn pik even te verwennen met je mond. Tien minuten moet je me pijpen en daarna mij aftrekken tot ik klaarkom. Mijn sperma moet je opvangen in een schaaltje die bij je ontbijt zal worden geserveerd. Je krijgt wat brood en een schaaltje sperma ernaast. Met een theelepeltje moet je deze helemaal leegeten.

Na het ontbijt ga ik je een opdracht geven om mij helemaal te likken. En dan bedoel ik echt heel veel likken. Overal, op alle plekjes. Tot ik er genoeg van heb. Een minuut of vijf. Vooral de lekkere plekjes moet je extra aandacht geven. Hiermee kan je verdienen dat ik de mondknevel met dildo in mijn mond wil doen en jouw kutje verwennen. Je krijgt precies 10 minuten om klaar te komen als je het goed hebt gedaan. Ik neem aan dat dan het half uur al voorbij is, dus het weer tijd is om je een masker op te doen en je in de kast op te sluiten.

Na een halfuurtje mag je er weer uit en krijg je ipv je masker een blinddoek op. Je krijgt een halsband om, een mondknevel in, en de muzzlegag eroverheen. Dan doe ik je armen in de totaalknevel en leg ik je over het bureau heen. Ik ga je keihard van achteren nemen. Daarna doen we het in bed, en op tafel en misschien zelfs op de koelkast. Je moet ook een keertje andersom boven op me en daarna ga ik boven op jou om klaar te komen. Eerst proberen we jou wel klaar te laten komen.

Dan ga ik je inpakken in folie en op bed neerleggen. Ik hou de tijd in de gaten. Als er weer een half uur verstreken is moet je de masker weer op.

BDSM artikelenDesire de kinky sexshop voor BDSM artikelen

Leave a Reply