Ondeugende kinky spelletjes vol passie en onderdanigheid. Ik moet mijn mond houden en de andere kant op kijken terwijl hij achter mij gaat staan, schuif je rokje omhoog, zei hij en ik deed dat. Ik draag een wit klein doorzichtig stringetje waarin mijn venusheuvel goed zichtbaar is.
Schuif je truitje omhoog en trek je BH uit zodat ik je blote borsten en tepels kan zien. Ga nu voorover op de tafel liggen, ik geniet van de commando’s en de opdrachten die ik moet uitvoeren. Maar ik ben ook een beetje zenuwachtig want ik ken deze man helemaal niet. Ik hoor dat hij zijn kleren uittrekt en mij een blinddoek voordoet. Ik voelde het verlangen om me volledig aan hem over te geven en alleen nog maar te genieten

Hij spreid mijn benen met zijn voet ik sta nu voorover gebukt voor hem. Ik hoor hem ademen als hij dichterbij komt en mijn string kapot trekt en tussen mijn benen uithaalt. Ik ben nu naakt en weerloos en bijzonder geil. Hij liet zijn zweepje strelend over mijn blote billen gaan en liet hem toen met een harde knal op mijn billen neerkomen. Ik stoten een kreetje uit van pijn en genot. Nog meer slagen van de zweep, net niet te hard, hij duwde het handvat tussen mijn schaamlippen.

Het kost me heel wat zelfbeheersing om zo te blijven liggen en te ondergaan wat er gebeurd zonder zelf iets te doen. Ik sluit mijn ogen achter mijn blinddoek en laat me meevoeren door de golven van opwinding en genot die door mijn lichaam golfen. Hij heeft me nu volledig in bezit en kan met me doen wat hij wil. Ik voel zijn vingers over mijn billen en schaamlippen glijden een paar vingers glijden naar binnen, ik kreun. Ik draai me om en ga op mijn rug liggen op de tafel met mijn benen wijd gespreid. Hij komt op me liggen en neemt me hard en genadeloos precies zoals ik het nu graag wil hebben. Ik schreeuw van genot als ik klaarkom ik voel dat hij ook komt diep in mij. Ik ben totaal uitgeput maar ook volledig voldaan.

Leave a Reply